Course

КУРС

SketchUp 3D

Искате ли...

 1. Дa изграждате реалистични и привлекателни модели
 2. Да работите професионално със SketchUp 3D
 3. Да оформяте цялостни архитектурни и интериорни проекти

Професия с бъдеще!


SketchUp е една от най-използваните и популярни програми за чертане на 3D модели. Програмата е много удобна за работа, освен това е и безплатна. Софтуерът Ви позволява да създавате уникални и интересни модели за Вашите проекти. SketchUp 3D е полезна както за проектиране на сгради, така и за създаване на интериорен дизайн. 

Програмата разполага с голяма библиотека и богат набор от инструменти, които можете да използвате, за да оформите Вашите професионални модели. Освен това тя поддържа различни файлови формати като по този начин можете да съхранявате Вашата работа и при нужда лесно да използвате тези файлове и в други софтуерни продукти.Това обучение е подходящо както за начинаещи, така и за опитни потребители, които искат да разширят допълнително знанията си. Той е и идеалното допълнение за всеки иска да работи в сектора на строителството или интериорния дизайн!

Ако искате да дадете израз на Вашето творчество и да превърнете идеите си в реалност, то този курс е идеален за Вас! Черпете вдъхновение и се упражнявайте в удобни за Вас време и място.

 • Учете вкъщи с темпове, определени от вас
 • Лична помощ от професионалисти
 • Съвременен и практически курс
 • Гарантирано ниска цена в България

  Сертификат

  Домашен курс

  3-6 месеца

  239.00 евро

Образователна брошура Примерен урок Регистрация

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ КОГАТО И КАКТО ПОИСКАТЕ

Открийте нашите
групови курсове

СЪДЪРЖАНИЕ

Бъдещи облаги и нови кариерни възможности

 • Архитект
 • Интериорен или екстериорен дизайнер
 • Проектант на мебели

Умения

 • Ще познавате работната среда и ще чоже да използва различните инструменти на SketchUp 3D
 • Ще може да оформяте цялостни архитектурни или интериорни проекти
Примерен урок

Съдържание на курса

 • Основи на SketchUp 3D
 • Работната среда и набор от инструменти
 • Най-важните инструменти за чертане
 • Изграждане на модел на SketchUp 3D
 • Професионален дизайн и рисуване в 3D
 • Изграждане на интериорен дизайн в 3D
 • Работа с CAD планове
 • Импортиране и експортиране на модели

Учете където и когато искате.

Онлайн направления от професионалисти.

Явявайте се на изпит, докато не преминете.

Какво трябва да знаете за този курс SketchUp 3D

Трябва ли да закупя/инсталирам SketchUp за целите на този курс?
Да.
Мога ли да започна този курс, ако съм напълно начинаещ?
Да, разбира се! Този курс е предназначен преди всичко за начинаещи и хора без никакъв опит в работата със SketchUp.
Какво получавам у дома?
Ще получите специално разработен учебник, съобразен с нуждите на обучението. Упражненията, достъпни на студентската платформа, се допълват с теорията и примерите от учебника. Не е нужно да си купувате допълнителни книги. Получавате всичко, което Ви е необходимо, за да започнете своето онлайн обучение.
Има ли нужда системно да изпращам домашни работи?
Не. Задачите за домашна работа не са задължителни. Те са направени с цел да упражните Вашите знания. Също така, с тяхна помощ Вашият учител лесно може да следи Вашия прогрес, както и да Ви помогне при необходимост.
Kурсът по SketchUp включва ли практически упражнения?
Да, нашият курс е практически ориентиран, а с помощта на Вашия учител ще се запознаете обширно с възможностите на програмата.
След завършване на онлайн обучението мога ли да започна работа като интериорен дизайнер?
Да, получавате международен сертификат и можете да започнете Вашето кариерно развитие

ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Прогрес на обучение

Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "SketchUp 3D"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

Необходими материали

Специално разработеният учебен материал, вие ще получите в удобна за съхранениие и улеснен достъп папка. Материалът ще бъде ясно структуриран, като след всеки раздел ще имате възможност да проверите придобитите до момента знания, отговаряйки на въпросите след раздела. С тяхна помощ вие също така ще добиете ясна представа за това, какво може да съдържа финалния изпит. Предоставеният от нас учебен материал ще ви е напълно достатъчен за да преминете успешно през курса, без нуждата от закупуване на допълнителни учебници и помагала.

Практически опит и стаж

Изпити и диплома

Ще получите вашият сертификат/диплома в рамките на 7 дни след успешното полагане на Вашия изпит.

ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ

Поради това избирате Център за международно дистанционно обучение

Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част от Ondernemersschool BV - един от водещите центрове за онлайн обучения и курсове в Европа. Той организира курсове за професионално обучение за възрастни от цял свят чрез системата за дистанционно обучение. Училището е признато на национално и международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.
 

Такса за обучение

Общата стойност на курса възлиза на 239 Евро с всички включени такси и ДДС. Документ за завършен курс се получава след успешно полагане на теоритичен и практически изпит.

Намаление, субсидии и ползи

Регистрация
Илиян П.
София

Учителя постоянно беше с нас. Неговия курс е много практичен, което го прави много полезен!

Надя З.
Плевен

Всички са много приятелски настроени и мили. Когато имах някакви въпроси, винаги всичко ми беше обяснявано.

Борис К.
Добрич

Доста удобен курс за ставане на професионалист.

Христо С.
Несебър

Отношението към студентите е много добро, винаги ми помагаха, когато имах въпрос или проблем!

Най-нова информация относно SketchUp 3D

РегистрацияКонтакти

НАШИТЕ КУРСОВЕ

Всяка година повече от 6000 студенти вземат участие в нашите онлайн курсове. Можете да изберете основен курс, последователен курс или пълен пакет, който ще Ви подготви отлично за мечтаната от Вас професия. Онлайн обученията ни са изцяло съобразени с нивото на обучаващите се. Учебният процес, който е базиран на основните знания и способности, които се изискват от етапа на обучение, цели успешно усвояване на теоретичната информация и практическите умения. Онлайн обученията Ви дават изключителна възможност, по най-удобния за Вас начин, да придобиете нови познания, да повишите квалификацията си или да откриете нови интереси, или призвание.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС