Course

КУРС

MS Word

Искате ли...

 1. Да се запознаете с възможностите, които предлага МS Word
 2. Да получите международен сертификат
 3. Нови възможности за кариерно развитие

Професия с бъдеще!
Word е един от най-известните софтуерни продукти за текстообработка, част от основния пакет Microsoft Office. Програмата е удобна и лесна за използване, което я прави достъпна дори и за най-начинаещите потребители. В същото време тя разполага с богат набор от инструменти, чрез които да подготвяте и оформяте всякакъв вид документация, която да бъде стилистично издържана и да изглежда професионално. 


По време на този курс по Microsoft Word Вие ще се научите как да осигурите професионално написан текст с безупречно оформление. Освен това ще се научите как да интегрирате графики и таблици във Вашите текстове. Ще можете да редактирате и оформяте текстове от различно естество според Вашите желания, както и да прибавяте и обработвате различни изображения във вашия документ. Запишете се за този курс и научете всичко за работата с Word за нула време!  • Учете вкъщи с темпове, определени от вас
 • Лична помощ от професионалисти
 • Съвременен и практически курс
 • Гарантирано ниска цена в България

  Сертификат

  Домашен курс

  3-9 месеца

  150.00 евро | 293.37 лв

Образователна брошура Примерен урок Регистрация

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ КОГАТО И КАКТО ПОИСКАТЕ

Открийте нашите
групови курсове

СЪДЪРЖАНИЕ

Бъдещи облаги и нови кариерни възможности

 • Административни длъжности
 • Допълнителна специализация
 • Ценни умения за писане на различен тип документи

Умения

 • Съзвадане на различни писмени документи
 • Редактиране на документи
 • Вмъкване на табици и графики
 • Оформяне на документи
Примерен урок

Съдържание на курса

 • Въведение в Word 2013
 • Структура на менюто
 • Въвеждане, селектиране и редактиране на текст
 • Стилове и теми
 • Работа с параграфи
 • Оформление на страница
 • Работа с таблици
 • Настройки на документ и разпечатване
 • Обединяване на документи
 • Проверка на правопис и граматика

Учете където и когато искате.

Онлайн направления от професионалисти.

Явявайте се на изпит, докато не преминете.

Какво трябва да знаете за този курс MS Word

Трябва ли да закупя или изтегля Word?
Да. Но имайте предвид, че повечето компютри имат инсталирана програмата Microsoft Word. Затова първо проверете, преди да я изтеглите.
Курсът направен ли е достъпно за начинаещи?
Разбира се! Курсът е предназначен за начинаещи и хора без никакъв предишен опит. Учебникът започва с ясно въведение, а учителят ще Ви превърне в истински експерт.
Какво ще представлява изпитът?
Изпитът се състои от теоретична и практическа част. По този начин, ще сте уверени, че сте напълно подготвени за работа в реална работна среда.
Мога ли да се свържа с преподавателя лично, за да задам своите въпроси?
Да. Винаги можете да се свържете с Вашия преподавател, ако имате нужда от консултация. Той ще отговори на Вашия имейл до 48 часа (в работни дни).
Мога ли да започна веднага онлайн обучението по MS WORD?
Разбира се! Можете да започнете по всяко време, когато пожелаете. Ние не се водим по стандартната учебна година, което е изключително предимство.
Kурсът по MS WORD включва ли практически упражнения?
Да, нашият курс е практически ориентиран, а с помощта на Вашия учител ще се запознаете обширно с възможностите на програмата.
С какво ще ми бъде полезнo онлайн обучението за МS WORD?
Word е един от най-известните софтуерни продукти за текстообработка, ползван във всяка компания. Убедени сме, че курсът ще ви бъде от полза!

ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Прогрес на обучение

Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "MS Word"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време! 

Необходими материали

Специално разработеният учебен материал, вие ще получите в удобна за съхранениие и улеснен достъп папка. Материалът ще бъде ясно структуриран, като след всеки раздел ще имате възможност да проверите придобитите до момента знания, отговаряйки на въпросите след раздела. С тяхна помощ вие също така ще добиете ясна представа за това, какво може да съдържа финалния изпит. Предоставеният от нас учебен материал ще ви е напълно достатъчен за да преминете успешно през курса, без нуждата от закупуване на допълнителни учебници и помагала. 

Практически опит и стаж

Изпити и диплома

Ще получите вашият сертификат/диплома в рамките на 7 дни след успешното полагане на Вашия изпит.

ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ

Поради това избирате Център за международно дистанционно обучение

Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част холанския Център за обучение Ondernemersschool BV - един от водещите в Европа. Благодарение на дългогодишния ни опит нашето училище успя да изгради широка и разнообразна гама от дистанционни курсове, напълно подходящи за пазара на труда. Избирайки Център за международно дистнционно обучение, Вие избирате гъвкав начин за обучение, по време на които ще бъдете лично светвани и мотивирани от опитни преподаватели.
Училището е признато на международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.

Такса за обучение

Общата стойност на курса възлиза на 159 Евро с всички включени такси и ДДС. Документ за завършен курс се получава след успешно полагане на теоритичен и практически изпит.
Цена в левове: 293.37.

Намаление, субсидии и ползи

Регистрация
Илиян П.
София

Учителя постоянно беше с нас. Неговия курс е много практичен, което го прави много полезен!

Надя З.
Плевен

Всички са много приятелски настроени и мили. Когато имах някакви въпроси, винаги всичко ми беше обяснявано.

Борис К.
Добрич

Доста удобен курс за ставане на професионалист.

Христо С.
Несебър

Отношението към студентите е много добро, винаги ми помагаха, когато имах въпрос или проблем!

РегистрацияКонтакти

Интересно за вас

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС