Course

КУРС

MS Excel

Искате ли...

 1. Да се запознаете с тайните на MS Excel
 2. Да получите международен сертификат
 3. Нови възможности за кариерно развитие

Професия с бъдеще!

MS Excel е една от най-известните и най-често използвани програми, когато става дума за обработка, съхранение и селектиране на данни. Програмата, част от основния MS Office пакет на Microsoft, предлага широк набор от команди и лесен за употреба интерфейс.

Софтуерът позволява бързо и лесно да се обработват и съхраняват списъци от данни, да се извършват сложни математически изчисления, да се създават диаграми, да се съставят справки и отчети. Курсът е предназначен за хора, които нямат никакъв опит в работата с Excel и искат бързо да придобият нужните знания с цел значително улесняване на процеса на работа. По време на курса Вие ще се научите как бързо и ефективно да обработвате информация, как да управлявате работните листове и работните книги, как да създавате диаграми и да работите с формули и много други. Използван по правилен начин, MS Excel е едно от най-силните и ефикасни средства за работа с голям набор от данни.
 • Учете вкъщи с темпове, определени от вас
 • Лична помощ от професионалисти
 • Съвременен и практически курс
 • Гарантирано ниска цена в България

  Сертификат

  Домашен курс

  3-9 месеца

  150.00 евро | 293.37 лв

Образователна брошура Примерен урок Регистрация

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ КОГАТО И КАКТО ПОИСКАТЕ

Открийте нашите
групови курсове

СЪДЪРЖАНИЕ

Бъдещи облаги и нови кариерни възможности

 • Обогатяване на Вашето CV 
 • Умения, подходящи за много и различни административни позиции

Умения

 • Как успешно и ефективно да използвате Excel 
 • Как да подреждате и стилизирате клетки и колони
 • Как да използвате различни формули и функции
 • Групиране и дегрупиране на данни
 • Редактиране на съществуващи файлове
Примерен урок

Съдържание на курса

 • Структура и опции на менюто
 • Въвеждане, редактиране и изтриване на данни
 • Създаване на формули и функции
 • Работа с клетки
 • Функции за търсене, замяна и избор
 • Използване на няколко прозореца
 • Работа с графики
 • Сортиране и филтриране
 • Работа с таблици
 • Сортиране и подредба на текст

Учете където и когато искате.

Онлайн направления от професионалисти.

Явявайте се на изпит, докато не преминете.

Какво трябва да знаете за този курс MS Excel

Трябва ли да закупя или изтегля Excel?
Да. Но имайте предвид, че повечето компютри имат инсталирана програмата Microsoft Excel. Затова първо проверете, преди да я изтеглите.
Трябва ли редовно да предавам домашни работи?
Домашните работи не са задължителни, но ни дават допълнителна представа за Вашият напредък по време на обучението. Предавайки домашни работи, Вашият учител ще има възможност да коригира Вашите грешки и да ви помогне при нужда.
Трябва ли задължително да положа изпит?
Не. Изпитът след края на този курс не е задължителен. Дори да положите финален изпит и да се провалите, винаги можете да се явите отново безплатно, когато решите. Въпреки това, нашият съвет е да се явите на изпит, тъй като получавате специален документ, удостоверяващ придобитите от Вас знания.
Мога ли да започна веднага oнлайн обучението по МS EXCEL?
Разбира се! Обучението се провежда изцяло от вкъщи и Вие избирате подходящото за тази цел време.
Какво получавам у дома?
Ще получите специално разработен учебник, съобразен с нуждите на обучението. Упражненията, достъпни на студентската платформа, се допълват с теорията и примерите от учебника. Не е нужно да си купувате допълнителни книги. Получавате всичко, което Ви е необходимо, за да започнете своето онлайн обучение.
Kурсът по MS EXCEL включва ли практически упражнения?
Да, нашият курс е практически ориентиран, а с помощта на Вашия учител ще се запознаете обширно с възможностите на програмата.
Какво представлява финалният изпит за получаване на сертификат за МS EXCEL?
Изпитът се състои от теоретична и практическа част. След успешно приключване на изпита получавате международен сертификат и можете да започнете Вашето кариерно развитие.

ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Прогрес на обучение

Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "MS Excel"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

Необходими материали

Специално разработеният учебен материал, вие ще получите в удобна за съхранениие и улеснен достъп папка. Материалът ще бъде ясно структуриран, като след всеки раздел ще имате възможност да проверите придобитите до момента знания, отговаряйки на въпросите след раздела. С тяхна помощ вие също така ще добиете ясна представа за това, какво може да съдържа финалния изпит. Предоставеният от нас учебен материал ще ви е напълно достатъчен за да преминете успешно през курса, без нуждата от закупуване на допълнителни учебници и помагала.

Практически опит и стаж

Изпити и диплома

Ще получите вашият сертификат/диплома в рамките на 7 дни след успешното полагане на Вашия изпит.

ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ

Поради това избирате Център за международно дистанционно обучение

Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част холанския Център за обучение Ondernemersschool BV - един от водещите в Европа. Благодарение на дългогодишния ни опит нашето училище успя да изгради широка и разнообразна гама от дистанционни курсове, напълно подходящи за пазара на труда. Избирайки Център за международно дистнционно обучение, Вие избирате гъвкав начин за обучение, по време на които ще бъдете лично светвани и мотивирани от опитни преподаватели.
Училището е признато на международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.

Такса за обучение

Общата стойност на курса възлиза на 150 Евро с всички включени такси и ДДС. Документ за завършен курс се получава след успешно полагане на теоритичен и практически изпит.
Цена в левове: 293.37.

Намаление, субсидии и ползи

Регистрация
Илиян П.
София

Учителя постоянно беше с нас. Неговия курс е много практичен, което го прави много полезен!

Надя З.
Плевен

Всички са много приятелски настроени и мили. Когато имах някакви въпроси, винаги всичко ми беше обяснявано.

Борис К.
Добрич

Доста удобен курс за ставане на професионалист.

Христо С.
Несебър

Отношението към студентите е много добро, винаги ми помагаха, когато имах въпрос или проблем!

РегистрацияКонтакти

Интересно за вас

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС