Course

КУРС

MS Access

Искате ли...

 1. Да се запознаете с възможностите на МS Access
 2. Да придобиете нови знания и умения
 3. Да получите международен сертификат

Професия с бъдеще!

MS Access е една от най-често използваните програми, когато става въпрос за създаване, структуриране и организиране на бази от данни. Независимо дали използвате програмата за собствени цели или за работа, тя ще Ви бъде от изключителна полза при необходимост от обработката на голямо количество данни. Освен това, с нейна помощ бързо и лесно ще намерите информацията, която търсите. 

В процеса на обучение, Вие ще се научите как да работите с програмата и нейните инструменти, как да създавате собствени бази от данни или пък да обработвате съществуващи такива, и как да създавате различни таблици, както и релациите между тях. Освен това ще се научите как да генерирате различни заявки към Вашата база и бързо да намирате търсената от Вас информация. Запишете се за този онлайн курс и се превърнете в истински експерт в работата с MS Access! 
 • Учете вкъщи с темпове, определени от вас
 • Лична помощ от професионалисти
 • Съвременен и практически курс
 • Гарантирано ниска цена в България

  Сертификат

  Домашен курс

  3-9 месеца

  150.00 евро

Образователна брошура Примерен урок Регистрация

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ КОГАТО И КАКТО ПОИСКАТЕ

Открийте нашите
групови курсове

СЪДЪРЖАНИЕ

Бъдещи облаги и нови кариерни възможности

 • Полезно допълнение към Вашето CV 
 • Полезно за офис мениджъри и сътрудници 

Умения

 • Как да оперирате собствени бази от данни 
 • Как да работите с инструментите на MS Access 
 • Как да създавате и обработвате бази данни 
 • Как да анализирате различните типове информация 
 • Споделяне на данни 
Примерен урок

Съдържание на курса

 • Какво представлява Microsoft Access и за какво може да се използва
 • Какво представляват базите от данни
 • Създаване и структуриране на таблици 
 • Създаване на база от данни 
 • Импортиране и експортиране на данни в MS Access
 • Създаване на форми 
 • Създаване на заявки и търсене на информация 
 • Анализиране на данни, създаване на отчети 
 • Полезни трикове и съвети 

Учете където и когато искате.

Онлайн направления от професионалисти.

Явявайте се на изпит, докато не преминете.

Какво трябва да знаете за този курс MS Access

Мога ли да започна веднага онлайн обучението по МS ACCESS?
Разбира се! Можете да започнете по всяко време, когато пожелаете. Ние не се водим по стандартната учебна година, което е изключително предимство.
Необходими ли са предварителни познания?
Не. Може да сте напълно начинаещ. Курсът започва с ясно въведение, а учителят ще Ви превърне в експерт.
Трябва ли за закупя или изтегля Access?
Да. Но имайте предвид, че повечето компютри има инсталирана програмата Microsoft Access. Затова първо проверете, преди да я изтеглите.
Колко време продължава курсът?
На повечето обучаеми отнема около 6 до 9 месеца, за да приключат курса, но това, разбира се, зависи изцяло от Вас. Може да учите по Ваше собствено темпо. Получавате 1 година съдействие от преподавател и 5 години, за да преминете изпита.
Kурсът по MS ACCESS включва ли практически упражнения?
Да, нашият курс е практически ориентиран, а с помощта на Вашия учител ще се запознаете обширно с възможностите на програмата
Какво представлява финалният изпит за получаване на сертификат за МS ACCESS?
Изпитът се състои от теоретична и практическа част. След успешно приключване на изпита получавате международен сертификат и можете да започнете Вашето кариерно развитие.

ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Прогрес на обучение

Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "MS Access"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

Необходими материали

Специално разработеният учебен материал, вие ще получите в удобна за съхранениие и улеснен достъп папка. Материалът ще бъде ясно структуриран, като след всеки раздел ще имате възможност да проверите придобитите до момента знания, отговаряйки на въпросите след раздела. С тяхна помощ вие също така ще добиете ясна представа за това, какво може да съдържа финалния изпит. Предоставеният от нас учебен материал ще ви е напълно достатъчен за да преминете успешно през курса, без нуждата от закупуване на допълнителни учебници и помагала. 

Практически опит и стаж

Изпити и диплома

Ще получите вашият сертификат/диплома в рамките на 7 дни след успешното полагане на Вашия изпит.

ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ

Поради това избирате Център за международно дистанционно обучение

Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част от Ondernemersschool BV - един от водещите центрове за онлайн обучения и курсове в Европа. Той организира курсове за професионално обучение за възрастни от цял свят чрез системата за дистанционно обучение. Училището е признато на национално и международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.
 

Такса за обучение

Общата стойност на курса възлиза на 150 Евро с всички включени такси и ДДС. Документ за завършен курс се получава след успешно полагане на теоритичен и практически изпит.

Намаление, субсидии и ползи

Регистрация
Илиян П.
София

Учителя постоянно беше с нас. Неговия курс е много практичен, което го прави много полезен!

Надя З.
Плевен

Всички са много приятелски настроени и мили. Когато имах някакви въпроси, винаги всичко ми беше обяснявано.

Борис К.
Добрич

Доста удобен курс за ставане на професионалист.

Христо С.
Несебър

Отношението към студентите е много добро, винаги ми помагаха, когато имах въпрос или проблем!

Най-нова информация относно MS Access

РегистрацияКонтакти

НАШИТЕ КУРСОВЕ

Всяка година повече от 6000 студенти вземат участие в нашите онлайн курсове. Можете да изберете основен курс, последователен курс или пълен пакет, който ще Ви подготви отлично за мечтаната от Вас професия. Онлайн обученията ни са изцяло съобразени с нивото на обучаващите се. Учебният процес, който е базиран на основните знания и способности, които се изискват от етапа на обучение, цели успешно усвояване на теоретичната информация и практическите умения. Онлайн обученията Ви дават изключителна възможност, по най-удобния за Вас начин, да придобиете нови познания, да повишите квалификацията си или да откриете нови интереси, или призвание.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС