Course

КУРС

Хотелски мениджмънт (Хотелиерство)

Искате ли...

 1. Да научите как да стартирате собствен хотелиерски бизнес
 2. Да ръководите успешно хотелиерски бизнес
 3. Нова посока във Вашето кариерно развитие

Професия с бъдеще!


Имате желание да управлявате и ръководите дейността на даден хотел? Обичате да общувате с хора, да следите организационния процес и умеете да поемате отговорност? Ако е така, курсът по "Хотелски мениджмънт" може да се окаже правилното място за Вас! 

 

За да бъдете успешни в работата си като мениджър на хотел, освен да притежавате необходимите качества и квалификация, трябва да имате и необходимия опит и знания, за да можете да разкриете максималния потенциал на Вашият бизнес. Това обучение ще ви научи как да организирате работния процес, да ръководите успешно персонала си и най-вече да познавате и да задоволявате нуждите на Вашите клиенти. Мениджмънта на хотелиерството е позиция, която идва с огромно количество отговорност, но изпълнявана по правилния начин, носи дори още по-голямо възнаграждение! 

 • Учете вкъщи с темпове, определени от вас
 • Лична помощ от професионалисти
 • Съвременен и практически курс
 • Гарантирано ниска цена в България

  Сертификат

  Домашен курс

  3-6 месеца

  249.00 евро

Образователна брошура Примерен урок Регистрация

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ КОГАТО И КАКТО ПОИСКАТЕ

Открийте нашите
групови курсове

СЪДЪРЖАНИЕ

Бъдещи облаги и нови кариерни възможности

 • Работа като мениджър на хотел 
 • Стартиране на собствен бизнес 

Умения

 • Как да ръководите успешно хотелиерески бизнес 
 • Как да управлявате и ръководите дейността на персонала 
 • Как да увеличите Вашите печалби 
 • Как да поддържате стабилни професионални бизнес отношения 
 
Примерен урок

Съдържание на курса

 • Стартиране на собствен хотелиерски бизнес 
 • Контролиране на качеството на услугите 
 • Подбор на персонала 
 • Пеомане на отговорност и управление
 • Задаване и управление на бюджети
 • Работа с поверителна информация
 • Бизнес отношения с доставчици и бизнес партньори
 • Планиране и координиране на хотелските дейности
 • Осигуряване на ефективно функциониране на всички отдели
 • Структура на хотелския сектор

Учете където и когато искате.

Онлайн направления от професионалисти.

Явявайте се на изпит, докато не преминете.

Какво трябва да знаете за този курс Хотелски мениджмънт (Хотелиерство)

Какво получавам у дома?
Ще получите специално разработен учебник, съобразен с нуждите на обучението. Упражненията, достъпни на студентската платформа, се допълват с теорията и примерите от учебника. Не е нужно да си купувате допълнителни книги. Получавате всичко, което Ви е необходимо, за да започнете своето онлайн обучение.
Какво се случва, когато имам въпрос относно материала по време на курса ?
Получавате напътствия от опитен учител за една година, това е включено в платената от Вас такса. Чрез платформа за студенти можете да задавате въпроси на Вашия учител, да правите упражнения и да дискутирате въпроси свързани с учебния материал.
След завършване на онлайн обучението мога ли да започна работа мениджър на хотел?
Да, получавате международен сертификат и можете да започнете Вашето кариерно развитие.
Има ли нужда системно да изпращам домашни работи?
Не. Задачите за домашна работа не са задължителни. Те са направени с цел да упражните Вашите знания. Също така, с тяхна помощ Вашият учител лесно може да следи Вашия прогрес, както и да Ви помогне при необходимост.
Кога мога да започна курса?
Можете да започенете Вашете обучение във всеки един удобен за Вас момент! Вие сами избирате и разпределяте времето си, според Вашите нужди.
Ще получа ли необходимите знания, за да започна работа незабавно?
Да! Курсът е подробен и съдържателен, състои се както от разнообразни практически задачи, така и от солидна теоретична база. След приключването му, ще имате всички необходими знания, за да започнете работа!

ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Прогрес на обучение

Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "Хотелски мениджмънт (Хотелиерство) "! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

Необходими материали

Специално разработеният учебен материал, вие ще получите в удобна за съхранениие и улеснен достъп папка. Материалът ще бъде ясно структуриран, като след всеки раздел ще имате възможност да проверите придобитите до момента знания, отговаряйки на въпросите след раздела. С тяхна помощ вие също така ще добиете ясна представа за това, какво може да съдържа финалния изпит. Предоставеният от нас учебен материал ще ви е напълно достатъчен за да преминете успешно през курса, без нуждата от закупуване на допълнителни учебници и помагала. 

Практически опит и стаж

Изпити и диплома

Ще получите вашият сертификат/диплома в рамките на 7 дни след успешното полагане на Вашия изпит.

ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ

Поради това избирате Център за международно дистанционно обучение

Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част от Ondernemersschool BV - един от водещите центрове за онлайн обучения и курсове в Европа. Той организира курсове за професионално обучение за възрастни от цял свят чрез системата за дистанционно обучение. Училището е признато на национално и международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.
 

Такса за обучение

Общата стойност на курса възлиза на 249 Евро с всички включени такси и ДДС. Документ за завършен курс се получава след успешно полагане на теоритичен и практически изпит.

Намаление, субсидии и ползи

Регистрация
Илиян П.
София

Учителя постоянно беше с нас. Неговия курс е много практичен, което го прави много полезен!

Надя З.
Плевен

Всички са много приятелски настроени и мили. Когато имах някакви въпроси, винаги всичко ми беше обяснявано.

Борис К.
Добрич

Доста удобен курс за ставане на професионалист.

Христо С.
Несебър

Отношението към студентите е много добро, винаги ми помагаха, когато имах въпрос или проблем!

Най-нова информация относно Хотелски мениджмънт (Хотелиерство)

РегистрацияКонтакти

НАШИТЕ КУРСОВЕ

Всяка година повече от 6000 студенти вземат участие в нашите онлайн курсове. Можете да изберете основен курс, последователен курс или пълен пакет, който ще Ви подготви отлично за мечтаната от Вас професия. Онлайн обученията ни са изцяло съобразени с нивото на обучаващите се. Учебният процес, който е базиран на основните знания и способности, които се изискват от етапа на обучение, цели успешно усвояване на теоретичната информация и практическите умения. Онлайн обученията Ви дават изключителна възможност, по най-удобния за Вас начин, да придобиете нови познания, да повишите квалификацията си или да откриете нови интереси, или призвание.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС