Course

КУРС

Управление на стреса

Искате ли...

 1. Да се запознаете с източниците на стреса
 2. Да научите повече за ефективни подходи за справяне със стреса
 3. Да преодолеете негативните емоциии

Професия с бъдеще!


През последните години стресът е често срещане явление в ежедневието при повечето хора. Ако е твърде продължителен, той може да доведе до нарушения в психическото състояние и да отключи редица болести. Затова контролът върху стреса е изключително важен.

За да успеем в това, първо трябва да разберем причините, а те се срещат навсякъде – на работа, в семейството, сред приятелите или друго обкръжение. Ако се научим да ограничим действието на този силен фактор, то ще бъдем много по-мотивирани и концентрирани личности, а това неминуемо ще доведе до повишаване на личните и професионални резултати.

Ако искате да усвоите техниките за справяне със стреса и да помогнете на други хора в това отношение, то това обучение е отличен избор. В курса се засягат всички важни теми, които да се имат предвид в тази област. Първата част от курса дава яснота за типовете стрес (тревожност, депресия и др.) и неговите последици. След това ще научите как се развива стресът и какви методи съществуват за борба с него по ефективен начин. След като овладеете причините и средствата за справяне с напрежението, се научавате са съветвате останалите хора успешно.

 • Учете вкъщи с темпове, определени от вас
 • Лична помощ от професионалисти
 • Съвременен и практически курс
 • Гарантирано ниска цена в България

  Сертификат

  Домашен курс

  3-6 месеца

  249.00 евро | 487 лв

Образователна брошура Примерен урок Регистрация

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ КОГАТО И КАКТО ПОИСКАТЕ

Открийте нашите
групови курсове

СЪДЪРЖАНИЕ

Бъдещи облаги и нови кариерни възможности

 • Преподаватели
 • Мениджъри
 • Служители, които работят в стресова среда

Умения

 • Ще различавате типовете стрес
 • Ще разпознавате факторите-причинители за стрес
 • Ще използвате подходящи техниките за справяне
 • Ще разбирате и помагате на останалите, засегнати от стрес
Примерен урок

Съдържание на курса

 • Концепции, определение и измеримост на стреса
 • Кой е уязвим на стрес
 • Идентифициране на причини за стрес
 • Различните последици от стреса
 • Ефективни подходи и стратегии за справяне със стреса
 • Умения за адаптация в стресова среда

Учете където и когато искате.

Онлайн направления от професионалисти.

Явявайте се на изпит, докато не преминете.

Какво трябва да знаете за този курс Управление на стреса

Защо да избера онлайн обучение?
Голямото предимство на онлайн обучението е неговата гъвкавост. Вие се обучавате в удобно за вас време и място, като избирате сами темпото на обучение. Не е необходимо да се съобразявате с предварително изготвен график.
Кога мога да започна обучение от вкъщи?
Достъп до студентската платформа получавате след като потвърдим Вашето плащане. Учебникът ще Ви бъде изпратен, на посочения от Вас адрес, няколко по-късно. Благодарение на гъвкавостта на онлайн обучението, Вие учите където и когато поискате. Получавате указания от учител през цялата година чрез онлайн платформата, така че не сте сами!
Какво получавам у дома?
Ще получите специално разработен учебник, съобразен с нуждите на обучението. Упражненията, достъпни на студентската платформа, се допълват с теорията и примерите от учебника. Не е нужно да си купувате допълнителни книги. Получавате всичко, което Ви е необходимо, за да започнете своето онлайн обучение.
Онлайн курсът по Управление на стреса включва ли практически упражнения?
Да, нашият курс е практически ориентиран, а с помощта на Вашия учител ще се запознаете с множество ефективни подходи за справяне със стреса.
Какво представлява финалният изпит за получаване на сертификат по Управление на стреса?
Изпитът се състои от теоретична и практическа част. След успешно приключване на изпита получавате международен сертификат и можете да започнете Вашето кариерно развитие

ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Прогрес на обучение

Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "Управление на стреса"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

Необходими материали

Специално разработеният учебен материал, вие ще получите в удобна за съхранениие и улеснен достъп папка. Материалът ще бъде ясно структуриран, като след всеки раздел ще имате възможност да проверите придобитите до момента знания, отговаряйки на въпросите след раздела. С тяхна помощ вие също така ще добиете ясна представа за това, какво може да съдържа финалния изпит. Предоставеният от нас учебен материал ще ви е напълно достатъчен за да преминете успешно през курса, без нуждата от закупуване на допълнителни учебници и помагала.

Практически опит и стаж

Изпити и диплома

Ще получите вашият сертификат/диплома в рамките на 7 дни след успешното полагане на Вашия изпит.

ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ

Поради това избирате Център за международно дистанционно обучение

Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част холанския Център за обучение Ondernemersschool BV - един от водещите в Европа. Благодарение на дългогодишния ни опит нашето училище успя да изгради широка и разнообразна гама от дистанционни курсове, напълно подходящи за пазара на труда. Избирайки Център за международно дистнционно обучение, Вие избирате гъвкав начин за обучение, по време на които ще бъдете лично светвани и мотивирани от опитни преподаватели.
Училището е признато на международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.

Такса за обучение

Общата стойност на курса възлиза на 249 Евро с всички включени такси и ДДС. Документ за завършен курс се получава след успешно полагане на теоритичен и практически изпит.
Цена в левове: 487.

Намаление, субсидии и ползи

Регистрация
Илиян П.
София

Учителя постоянно беше с нас. Неговия курс е много практичен, което го прави много полезен!

Надя З.
Плевен

Всички са много приятелски настроени и мили. Когато имах някакви въпроси, винаги всичко ми беше обяснявано.

Борис К.
Добрич

Доста удобен курс за ставане на професионалист.

Христо С.
Несебър

Отношението към студентите е много добро, винаги ми помагаха, когато имах въпрос или проблем!

РегистрацияКонтакти

Интересно за вас

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС