Course

КУРС

Стартиране на онлайн магазин

  Професия с бъдеще!


  Все повече потребители избират да пазаруват онлайн. Електронната търговия става все по-популярна и предлага добри възможности за компании и организации да увеличат своите продажбите. Електронната търговия е чудесен избор за хора, стартиращи собствен бизнес за първи път. Рискът е много по-малък от този по започване на други бизнес начинания.

  В курса ще научите как да се насочите към правилна целева аудитория, как да прилагате успешни маркетингови практики и как да рекламирате онлайн, така че да получите оптимални продажби. След курса Вие ще имате добре изграден електронен магазин, където да предлагате Вашите продукти или услуги. Ако приложите успешните практики, описани в това обучение, Вие ще създадете стъпка по стъпка солидна клиентска база и ще си гарантирате оптимална възвращаемост на Вашите инвестиции.

  • Учете вкъщи с темпове, определени от вас
  • Лична помощ от професионалисти
  • Съвременен и практически курс
  • Гарантирано ниска цена в България

    Сертификат

    Домашен курс

    3-6 месеца

    199.00 евро

  Образователна брошура Примерен урок Регистрация

  МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ КОГАТО И КАКТО ПОИСКАТЕ

  Открийте нашите
  групови курсове

  СЪДЪРЖАНИЕ

  Бъдещи облаги и нови кариерни възможности

  • Специалист онлайн продажби
  • Специалист Интернет маркетинг
  • Уеб разработчик
  • Търговец, който да превърне физически бизнес в електронен

  Умения

  • Как да изберете целева група
  • Как да изберете правилни продукти или услуги
  • Как да рекламирате и популяризирате електронния магазин
  • Как да оптимизирате печалбите си
  Примерен урок

  Съдържание на курса

  • Функциониране на електронната търговия
  • Избор на правилна платформа за онлайн магазин
  • Фундамент на оптимизация на сайтове
  • Методи за рекламиране
  • Методи за разплащане в Интернет

  Учете където и когато искате.

  Онлайн направления от професионалисти.

  Явявайте се на изпит, докато не преминете.

  Какво трябва да знаете за този курс Стартиране на онлайн магазин

  Необходими ли са предварителни познания?
  Не. Може да сте напълно начинаещ. Курсът започва с ясно въведение, а преподавателят ще Ви превърне в експерт.
  Мога ли да започна веднага?
  Разбира се! Можете да започнете по всяко време, когато пожелаете. Ние не се водим по стандартната учебна година, което е изключително предимство.
  След приключване на курса ще мога ли да стартирам собствен бизнес?
  Да! Обучението ще Ви научи на всичко необходимо, за да стартирате собствен уебсайт или онлайн магазин.
  Какво получавам у дома?
  Ще получите специално разработен учебник, съобразен с нуждите на обучението. Упражненията, достъпни на студентската платформа, се допълват с теорията и примерите от учебника. Не е нужно да си купувате допълнителни книги. Получавате всичко, което Ви е необходимо, за да започнете своето онлайн обучение.
  Какво се случва, когато имам въпрос относно материала по време на курса ?
  Получавате напътствия от опитен учител за една година, това е включено в платената от Вас такса. Чрез платформа за студенти можете да задавате въпроси на Вашия учител, да правите упражнения и да дискутирате въпроси свързани с учебния материал.
  Какво представлява финалният изпит за получаване на сертификат за стартиране на онлайн магазин?
  Изпитът се състои от теоретична и практическа част. След успешно приключване на изпита получавате международен сертификат и можете да започнете Вашето кариерно развитие.

  ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

  Прогрес на обучение

  Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "Стартиране на онлайн магазин"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

   

  Необходими материали

  Специално разработеният учебен материал, вие ще получите в удобна за съхранениие и улеснен достъп папка. Материалът ще бъде ясно структуриран, като след всеки раздел ще имате възможност да проверите придобитите до момента знания, отговаряйки на въпросите след раздела. С тяхна помощ вие също така ще добиете ясна представа за това, какво може да съдържа финалния изпит. Предоставеният от нас учебен материал ще ви е напълно достатъчен за да преминете успешно през курса, без нуждата от закупуване на допълнителни учебници и помагала.

  Практически опит и стаж

  Изпити и диплома

  Ще получите вашият сертификат/диплома в рамките на 7 дни след успешното полагане на Вашия изпит.

  ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ

  Поради това избирате Център за международно дистанционно обучение

  Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част от Ondernemersschool BV - един от водещите центрове за онлайн обучения и курсове в Европа. Той организира курсове за професионално обучение за възрастни от цял свят чрез системата за дистанционно обучение. Училището е признато на национално и международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.
   

  Такса за обучение

  Общата стойност на курса възлиза на 199 Евро с всички включени такси и ДДС. Документ за завършен курс се получава след успешно полагане на теоритичен и практически изпит.

  Намаление, субсидии и ползи

  Регистрация
  Илиян П.
  София

  Учителя постоянно беше с нас. Неговия курс е много практичен, което го прави много полезен!

  Надя З.
  Плевен

  Всички са много приятелски настроени и мили. Когато имах някакви въпроси, винаги всичко ми беше обяснявано.

  Борис К.
  Добрич

  Доста удобен курс за ставане на професионалист.

  Христо С.
  Несебър

  Отношението към студентите е много добро, винаги ми помагаха, когато имах въпрос или проблем!

  Най-нова информация относно Стартиране на онлайн магазин

  РегистрацияКонтакти

  НАШИТЕ КУРСОВЕ

  Всяка година повече от 6000 студенти вземат участие в нашите онлайн курсове. Можете да изберете основен курс, последователен курс или пълен пакет, който ще Ви подготви отлично за мечтаната от Вас професия. Онлайн обученията ни са изцяло съобразени с нивото на обучаващите се. Учебният процес, който е базиран на основните знания и способности, които се изискват от етапа на обучение, цели успешно усвояване на теоретичната информация и практическите умения. Онлайн обученията Ви дават изключителна възможност, по най-удобния за Вас начин, да придобиете нови познания, да повишите квалификацията си или да откриете нови интереси, или призвание.

  РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС