Course

КУРС

Интериорен дизайн

Искате ли...

 1. да се запознаете със спецификите на интериорния дизайн
 2. да получите полезни практически знания и съвети
 3. да научите как се изготвя интериорен проект
 4. успешна реализация в сферата на интериорния дизайн

Професия с бъдеще!


Светът на интериорния дизайн е наистина интересен и обширен, защото вътрешният дизайн може да бъде приложен в разнообразни обекти, без значение от типа, формата или размера им. Интериорният дизайн дава пълна свобода на идеите, така че да прави хората щастливи и спокойни в техните домове или работна места.

Ето защо хората, практикуващи тази професия, имат голяма отговорност към своите клиенти. Затова е много важно да се използват правилните творческите и професионални техники спрямо вкуса и стила на клиента.
Ако Вие сте творческа личност, искате да реализирате Вашите идеи и да дадете възможност на другите да се възползват от това, то този курс ще Ви помогне за реализирате концепциите си.

По време на курса се изучават основните подходи при оптимално функционално зониране на пространството. Обръща се внимание на ролята и значението на цветовете и осветлението, както и на използваните материали. Практическата страна на курса разглежда логиката при създаването на дизайна на едно пространство. Подробно се коментират всички действия за реализиране на жилищен и обществен интериорен проект.

 • Учете вкъщи с темпове, определени от вас
 • Лична помощ от професионалисти
 • Съвременен и практически курс
 • Гарантирано ниска цена в България

  Сертификат

  Домашен курс

  3-6 месеца

  239.00 евро | 467.44 лв

Образователна брошура Примерен урок Регистрация

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ КОГАТО И КАКТО ПОИСКАТЕ

Открийте нашите
групови курсове

СЪДЪРЖАНИЕ

Бъдещи облаги и нови кариерни възможности

 • Интериорен дизайнер (вкл. на свободна практика)
 • Служител в строителни фирми
 • Служител в магазини за обзавеждане

Умения

 • Ще познавате продуктите и материалите
 • Ще знаете как да съчетавате материалите и цветовете
 • Ще може да проектирате жилищен и обществен интериор
Примерен урок

Съдържание на курса

 • Основи на дизайна
 • Планиране на пространствата
 • Осветление и цветове в интериорния дизайн
 • Материали и обзавеждане
 • Устойчивост в интериорния дизайн
 • Основни стъпки при реализиране на интериорен проект
 • Интериорно проектиране на жилище
 • Интериорен проект на обществено пространство

Учете където и когато искате.

Онлайн направления от професионалисти.

Явявайте се на изпит, докато не преминете.

Какво трябва да знаете за този курс Интериорен дизайн

Имам ли нужда от някакви материали за да започна курса?
Всичко необходимо за целите на обучението ще Ви бъде изпратено и доставено. Всички материали са включени в цената на курса, така че не се нуждаете от абсолютно нищо за да стартирате!
С какво ще ми бъде полезен този курс?
Курсът е подходящ за всеки, който има интерес в сферата на интериорния дизайн и иска да придобие необходимите знания, за да се реализира успешно в тази насока!
Изпитът накрая задължителен ли е?
Не! Вие решавате дали да се явите на изпит ил не. Въпреки това, нашият съввет към Вас е да преминете през финалния изпит, тъй като ще получите специален документ, удостоверяващ придобитите от Вас знания!
Какво представлява финалният изпит за получаване на сертификат за Интериорен дизайн? Answer
Изпитът се състои от теоретична и практическа част. След успешно приключване на изпита получавате международен сертификат и можете да започнете Вашето кариерно развитие.
След завършване на онлайн обучението мога ли да започна работа като интериорен дизайнер?
Да, получавате международен сертификат и можете да започнете Вашето кариерно развитие.
Какво получавам у дома?
Ще получите специално разработен учебник, съобразен с нуждите на обучението. Упражненията, достъпни на студентската платформа, се допълват с теорията и примерите от учебника. Не е нужно да си купувате допълнителни книги. Получавате всичко, което Ви е необходимо, за да започнете своето онлайн обучение.

ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Прогрес на обучение

Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате Вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "Интериорен дизайн"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във Вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

Необходими материали

Специално разработеният учебен материал, вие ще получите в удобна за съхранениие и улеснен достъп папка. Материалът ще бъде ясно структуриран, като след всеки раздел ще имате възможност да проверите придобитите до момента знания, отговаряйки на въпросите след раздела. С тяхна помощ вие също така ще добиете ясна представа за това, какво може да съдържа финалния изпит. Предоставеният от нас учебен материал ще ви е напълно достатъчен за да преминете успешно през курса, без нуждата от закупуване на допълнителни учебници и помагала. 

Практически опит и стаж

Изпити и диплома

Ще получите Вашият сертификат/диплома в рамките на 7 дни след успешното полагане на Вашия изпит.

ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ

Поради това избирате Център за международно дистанционно обучение

Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част холанския Център за обучение Ondernemersschool BV - един от водещите в Европа. Благодарение на дългогодишния ни опит нашето училище успя да изгради широка и разнообразна гама от дистанционни курсове, напълно подходящи за пазара на труда. Избирайки Център за международно дистнционно обучение, Вие избирате гъвкав начин за обучение, по време на които ще бъдете лично светвани и мотивирани от опитни преподаватели.
Училището е признато на международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.

Такса за обучение

Общата стойност на курса възлиза на 249 Евро с всички включени такси и ДДС. Документ за завършен курс се получава след успешно полагане на теоритичен и практически изпит.
Цена в левове: 467.44.

Намаление, субсидии и ползи

Регистрация
Илиян П.
София

Учителя постоянно беше с нас. Неговия курс е много практичен, което го прави много полезен!

Надя З.
Плевен

Всички са много приятелски настроени и мили. Когато имах някакви въпроси, винаги всичко ми беше обяснявано.

Борис К.
Добрич

Доста удобен курс за ставане на професионалист.

Христо С.
Несебър

Отношението към студентите е много добро, винаги ми помагаха, когато имах въпрос или проблем!

РегистрацияКонтакти

Интересно за вас

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС