Course

КУРС

Бизнес комуникация

Искате ли...

 1. Да научите всичко за етикета на поведение в работна среда
 2. Да развиете своите комуникационни умения
 3. Нова посока във Вашето кариерно развитие

Професия с бъдеще!Добре организираната комуникация е важна за всяка организация. Правилното боравене с  различните бизнес термини и намирането на общ език с останалите  са едни от важните качества на всеки професионалист, независимо от естеството на неговата работа. Той трябва да умее да се справя в конкурентна среда, а умелата комуникация е част от това.

Правилно подбраните думи са път към убеждаването и привличането на бизнес партньори. Ако за Вас общуването и начинът на изразяване са важни, то това обучение е много подходящо. На първо място ще научите всичко за правилното използване на езика. Ще се запознаете с обичайните правила за говорене, правилното формулиране на всяка идея, етикета на поведение в работна среда, правилата за оформяне на бизнес документи. Освен всичко това, много важна част от бизнес комуникацията е и езика на тялото и психологията в отношенията. Всичко това и още много ще научите благодарение на нашето обучение. 


 • Учете вкъщи с темпове, определени от вас
 • Лична помощ от професионалисти
 • Съвременен и практически курс
 • Гарантирано ниска цена в България

  Сертификат

  Домашен курс

  3-6 месеца

  279.00 евро | 545.68 лв

Образователна брошура Примерен урок Регистрация

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ КОГАТО И КАКТО ПОИСКАТЕ

Открийте нашите
групови курсове

СЪДЪРЖАНИЕ

Бъдещи облаги и нови кариерни възможности

 • Да можете да общувате правилно винаги е полезно в света на бизнеса и за всички, които искат да станат лидери.
   

Умения

 • Ще може да водите бизнес разговори, да провеждате телефонни разговори, да съставяте делови писма
 • Ще се научите да вдъхновявате и да убеждавате
 • Ще се научите да познавате аудиторията
 • Ще давате адекватна и ясна обратна връзка
   
Примерен урок

Съдържание на курса

 • Основите на бизнес комуникацията
 • Ефективни техники за разговор
 • Комуникационни умения
 • Структуриране на бизнес разговор
 • Обратна връзка
 • Разчитане на езика на тялото
 • Ефективни техники за насрочване на среща
 • Интерпретиране на различен тип информация
   

Учете където и когато искате.

Онлайн направления от професионалисти.

Явявайте се на изпит, докато не преминете.

Какво трябва да знаете за този курс Бизнес комуникация

Имам ли нужда от допълнителни материали за да започна курса?
Всичко, което Ви е необходимо за целите на този курс, ще Ви бъде предоставено от нас.
Задължителен ли е изпитът на края на обучението?
Не. Въпреки това, ние Ви съветваме да преминете през нашия изпит, тъй като ще получите документ, удостоверяващ придобитите от Вас умения. Имайте предвид, че можете да се явите на изпита в рамките на 5 години от записването ви за този курс!
Какво получавам у дома?
Ще получите специално разработен учебник, съобразен с нуждите на обучението. Упражненията, достъпни на студентската платформа, се допълват с теорията и примерите от учебника. Не е нужно да си купувате допълнителни книги. Получавате всичко, което Ви е необходимо, за да започнете своето онлайн обучение.
Какво се случва, когато имам въпрос относно материала по време на курса ?
Получавате напътствия от опитен учител за една година, това е включено в платената от Вас такса. Чрез платформа за студенти можете да задавате въпроси на Вашия учител, да правите упражнения и да дискутирате въпроси свързани с учебния материал.
Какво представлява финалният изпит за получаване на сертификат по бизнес комуникация?
Изпитът се състои от теоретична и практическа част. След успешно приключване на изпита получавате международен сертификат и можете да започнете Вашето кариерно развитие.
Ще получа ли необходимите знания, за да започна работа незабавно?
Да! Курсът е подробен и съдържателен, състои се както от разнообразни практически задачи, така и от солидна теоретична база. След приключването му, ще имате всички необходими знания, както и международен сертификат, за да започнете работа!

ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Прогрес на обучение

Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "Бизнес комуникация "! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

Необходими материали

Специално разработеният учебен материал, вие ще получите в удобна за съхранениие и улеснен достъп папка. Материалът ще бъде ясно структуриран, като след всеки раздел ще имате възможност да проверите придобитите до момента знания, отговаряйки на въпросите след раздела. С тяхна помощ вие също така ще добиете ясна представа за това, какво може да съдържа финалния изпит. Предоставеният от нас учебен материал ще ви е напълно достатъчен за да преминете успешно през курса, без нуждата от закупуване на допълнителни учебници и помагала.

Практически опит и стаж

Изпити и диплома

Ще получите вашият сертификат/диплома в рамките на 7 дни след успешното полагане на Вашия изпит.

ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ

Поради това избирате Център за международно дистанционно обучение

Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част холанския Център за обучение Ondernemersschool BV - един от водещите в Европа. Благодарение на дългогодишния ни опит нашето училище успя да изгради широка и разнообразна гама от дистанционни курсове, напълно подходящи за пазара на труда. Избирайки Център за международно дистнционно обучение, Вие избирате гъвкав начин за обучение, по време на които ще бъдете лично светвани и мотивирани от опитни преподаватели.
Училището е признато на международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.

Такса за обучение

Общата стойност на курса възлиза на 279 Евро с всички включени такси и ДДС. Документ за завършен курс се получава след успешно полагане на теоритичен и практически изпит.
Цена в левове: 545.68.

Намаление, субсидии и ползи

Регистрация
Илиян П.
София

Учителя постоянно беше с нас. Неговия курс е много практичен, което го прави много полезен!

Надя З.
Плевен

Всички са много приятелски настроени и мили. Когато имах някакви въпроси, винаги всичко ми беше обяснявано.

Борис К.
Добрич

Доста удобен курс за ставане на професионалист.

Христо С.
Несебър

Отношението към студентите е много добро, винаги ми помагаха, когато имах въпрос или проблем!

РегистрацияКонтакти

Интересно за вас

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС