Course

КУРС

Астрология

Искате ли...

 1. Да откриете тайните на звездите и планетите
 2. Да научите спецификите на зодиакалните знаци
 3. Да се потопите в необятния свят на астрологията

Професия с бъдеще!


Астрологията е много интересна и сложна наука. Тя изследва отношенията между позициите на някои небесни тела и живота тук на земята. Астрологията е една от най-старите теми, които човечеството започна да изучава, за да може да обясни някои житейски неща по-добре и да разбере различните събития в живота ни.

Но астрологията не се свързва само с термини като хороскопи и прогнози. Тя изучава движението и циклите на планетите, както и тяхното влияние върху ежедневието на всеки от нас. Освен това проучва земната орбита, астрологичните знаци и домове, раждането.

Ако астрологията и астралните прогнози са Ви интересни, ако искате да научавате всичко за характера на хората, ако искате да разширите своя кръгозор и да откриете нов свят, то този курс е ще Ви помогне.

 • Учете вкъщи с темпове, определени от вас
 • Лична помощ от професионалисти
 • Съвременен и практически курс
 • Гарантирано ниска цена в България

  Сертификат

  Домашен курс

  3-6 месеца

  229.00 евро | 447.89 лв

Образователна брошура Примерен урок Регистрация

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ КОГАТО И КАКТО ПОИСКАТЕ

Открийте нашите
групови курсове

СЪДЪРЖАНИЕ

Бъдещи облаги и нови кариерни възможности

Курсът е подходящ за всеки, който желае да опознае по-добре себе си и хората около него; както и за тези, които работят в големи екипи.

Умения

 • Ще може да интерпретирате елементите от астрологията
 • Ще може да анализирате и обобщавате астрологични прогнози
 • Ще разбирате профила на всяка зодия
Примерен урок

Съдържание на курса

 • Основи и предмет на астрологията
 • Дванадесетте знака на зодиака
 • Небесните тела в Слънчевата система и тяхното значение
 • Астрални домове
 • Разположение на планетите
 • Теория на аспектите
 • Анализ на хороскопи

Учете където и когато искате.

Онлайн направления от професионалисти.

Явявайте се на изпит, докато не преминете.

Какво трябва да знаете за този курс Астрология

След завършване на онлайн обучението мога ли да започна работа като астролог?
Можете да работите за различни списания, вестници или уебсайтове, или да работите като независим астролог.
Какво представлява финалният изпит за получаване на сертификат по астрология?
Изпитът се състои от теоретична и практическа част. След успешно приключване на изпита получавате международен сертификат и можете да започнете Вашето кариерно развитие.
Защо да избера онлайн обучение?
Голямото предимство на онлайн обучението е неговата гъвкавост. Вие се обучавате в удобно за вас време и място, като избирате сами темпото на обучение. Не е необходимо да се съобразявате с предварително изготвен график.
Кога мога да започна обучение от вкъщи?
Достъп до студентската платформа получавате след като потвърдим Вашето плащане. Учебникът ще Ви бъде изпратен, на посочения от Вас адрес, няколко дни по-късно. Благодарение на гъвкавостта на онлайн обучението, Вие учите където и когато поискате. Получавате указания от учител през цялата година чрез онлайн платформата, така че не сте сами!
Какво получавам у дома?
Ще получите специално разработен учебник, съобразен с нуждите на обучението. Упражненията, достъпни на студентската платформа, се допълват с теорията и примерите от учебника. Не е нужно да си купувате допълнителни книги. Получавате всичко, което Ви е необходимо, за да започнете своето онлайн обучение.
Какво се случва, когато имам въпрос относно материала по време на курса ?
Получавате напътствия от опитен учител за една година, това е включено в платената от Вас такса. Чрез платформа за студенти можете да задавате въпроси на Вашия учител, да правите упражнения и да дискутирате въпроси свързани с учебния материал.

ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Прогрес на обучение

Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "Астрология"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

Необходими материали

Специално разработеният учебен материал, вие ще получите в удобна за съхранениие и улеснен достъп папка. Материалът ще бъде ясно структуриран, като след всеки раздел ще имате възможност да проверите придобитите до момента знания, отговаряйки на въпросите след раздела. С тяхна помощ вие също така ще добиете ясна представа за това, какво може да съдържа финалния изпит. Предоставеният от нас учебен материал ще ви е напълно достатъчен за да преминете успешно през курса, без нуждата от закупуване на допълнителни учебници и помагала. 

Практически опит и стаж

Изпити и диплома

Ще получите вашият сертификат/диплома в рамките на 7 дни след успешното полагане на Вашия изпит.

ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ

Поради това избирате Център за международно дистанционно обучение

Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част от Ondernemersschool BV - един от водещите центрове за онлайн обучения и курсове в Европа. Той организира курсове за професионално обучение за възрастни от цял свят чрез системата за дистанционно обучение. Училището е признато на национално и международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.
 

Такса за обучение

Общата стойност на курса възлиза на 229 Евро с всички включени такси и ДДС. Документ за завършен курс се получава след успешно полагане на теоритичен и практически изпит.
Цена в левове: 447.89.

Намаление, субсидии и ползи

Регистрация
Илиян П.
София

Учителя постоянно беше с нас. Неговия курс е много практичен, което го прави много полезен!

Надя З.
Плевен

Всички са много приятелски настроени и мили. Когато имах някакви въпроси, винаги всичко ми беше обяснявано.

Борис К.
Добрич

Доста удобен курс за ставане на професионалист.

Христо С.
Несебър

Отношението към студентите е много добро, винаги ми помагаха, когато имах въпрос или проблем!

РегистрацияКонтакти

Интересно за вас

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС