Работа в ЦМДО

Центърът за международно дистанционно обучение (ЦМДО), част от холандската образователна компания Ondernemersschool BV, е доставчик на обучение за възрастни в България и чужбина. ЦМДО предлага богат избор от дистанционни курсове, чрез които всеки може да усъвършенства или надгради своите знания и умения.

Желаете ли да бъдете част от нашия екип?

Центърът за международно дистанционно обучение разполага с екип от професионални преподаватели и автори на учебници. Всички те работят дълго време в своята област и познават практиката й в детайли. Те са професионалист, които желаят да споделят своите познания по гъвкав и удобен за обучаемите начин. Тяхната лична и професионална философия се осланя на факта, че светът се развива бързо и много може да се постигне със съвременни ИТ решения. За целта преподавателите използват разработена от нас електронна платформа, която улеснява процеса на обучение.

Ако Вашата идеология е идентична, не се колебайте да се свържете с нас.


Какви очаквания имаме от Вас?

За да бъдете преподавател в Центъра за международно дистанционно обучение, трябва да имате минимум 5 години опит в конкретна област. Задължително е да притежавате добри практически умения, така че да ги изразите в своите разработки и да бъдете максимално полезни за обучаемите. Освен това трябва да имате добра езикова и писмена култура, така че да бъдете максимално точни и ясни в изказа си.

Учителят трябва да бъде приятелски настроен, комуникативен и да се стреми да бъде полезен. Когато обучаемите предават решения на различни задания или зададат въпрос , трябва да можете да отговорите в рамките на 48 часа, независимо къде се намирате към този момент. За целта са Ви необходими връзка с Интернет, персонален компютър, инсталиран Microsoft Office пакет или друг софтуер, който би бил полезен във Вашата област. Необходимо условие е да бъдете запознати със социалните медии и начините за дистанционна комуникация като например Skype.

Възможности за развитие

Като преподавател в ЦМДО ще имате възможност да предадете своите опит и умения. Създавайки учебник, Вие стъпвате на по-високо професионално ниво и се превръщате в специалист, който може да открива нови хоризонти за другите и дори за себе си.

Ако имате разработени материали или книги, може да ги използваме, предлагайки ги през нашия Център. Ние също сме отворени за нови идеи, така че ако вече сте разработили материал за курс, анализи, статии или желаете да се развивате в определена насока, независимо дали е включена като обучение в сайта ни, можете да се свържете с нас.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-