Изпитвали ли сте някога трудност в опита си да се концентрирате върху презентация? Е, тогава бъдете сигурни, че това няма да се случи и на Вас! В този курс ще се научите да държите аудиторията си фокусирана, изграждайки атрактивни и съдържателни презентации. Визуалните ефекти в PowerPoint ще Ви помогнат да направите Вашата презентация още по-привлекателна.
 
По време на този курс ще научите всичко, което ви е необходимо за работата с PowerPoint. Ще се научите да създавате привлекателни слайдшоута, подбирайки правилните шаблони и цветови схеми. Ще откриете как да вмъквате диаграми, графики и навигация, за да можете да представите цялата си информация по приятен за зрителите начин. И не на последно място, ще усвоите работата с анимации, изображения и преходни ефекти, за да придадете на Вашата презентация завършен и неповторим вид!
cpWouldYou
 • Да изготвяте професионални презентациии
 • Да получите международен сертификат
 • Да получите нови знания и умения
MS PowerPoint
cpEducationTypeProfessional
Център за международно дистанционно обучение
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix сертификат

€150

cpProgram MS PowerPoint
Онлайн курс по MS Powerpoint
cpCourseContent
 • Въведение в PowerPoint
 • Основи 
 • Обработване и работа с текст 
 • Работа с графични елементи и мултимедия
 • Слайд модел
 • Преходи(transitions) и анимации
 • Споделяне
 • Презентиране
 • Персонализиране на PowerPoint
Сертифициран курс по MS Powerpoint
cpSkillsAndSkills
 • Вникване в основните функции на PowerPoint 
 • Как да заинтригувате Вашата аудитория
 • Методи за визуална поддръжка на PowerPoint
 • Създване на атрактивни и съдържателни презентации
MS Powerpoint онлайн обучение
cpFutureOpportunities
 • Полезно средство за мениджъри и ръководители
 • Страхотно допълнение към Вашето CV 

cpPracticalInfo

cpStudyProgress
Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "MS PowerPoint"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

cpFinancialInfo

MS PowerPoint
cpEducationTypeProfessional
Център за международно дистанционно обучение
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix сертификат

€150

cpGoodToKnowAboutCourse MS PowerPoint

cpWhyChooseCompany Център за международно дистанционно обучение
Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част холанския Център за обучение Ondernemersschool BV - един от водещите в Европа. Благодарение на дългогодишния ни опит нашето училище успя да изгради широка и разнообразна гама от дистанционни курсове, напълно подходящи за пазара на труда. Избирайки Център за международно дистнционно обучение, Вие избирате гъвкав начин за обучение, по време на които ще бъдете лично светвани и мотивирани от опитни преподаватели.
Училището е признато на международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.
appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Милен Тодоров
Милен Тодоров

Коректно отношение, добра организация и добри преподаватели! Доволен съм!

Звезделина Пенчева
Звезделина Пенчева

Четох доста положителни коментари за центъра и наистина не съжалявам, че се записах. Обучението отгаваря изцяло на практическата насоченост, в която се използва програмата. Доволна съм от преподвателя, много коректен и отзивчив.

Никол Петрова
Никол Петрова

Pаботя в чуждестранна компания насочена в сферата на Търговията. Доста често ми се налагаше да правя презентации на даден продукт- имах знания, но винаги е в твой интерес, ако успееш да ги надградиш и подобриш, а аз успях Благодарение  на "Център за Международно Дистанционно Обучение",със своя екип от добри преподаватели, лесна платформа, последователни модули. Препоръчвам!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0