//

Светът на интериорния дизайн е наистина интересен и обширен, защото вътрешният дизайн може да бъде приложен в разнообразни обекти, без значение от типа, формата или размера им. Интериорният дизайн дава пълна свобода на идеите, така че да прави хората щастливи и спокойни в техните домове или работна места.
Ето защо хората, практикуващи тази професия, имат голяма отговорност към своите клиенти. Затова е много важно да се използват правилните творческите и професионални техники спрямо вкуса и стила на клиента.
Ако Вие сте творческа личност, искате да реализирате Вашите идеи и да дадете възможност на другите да се възползват от това, то този курс ще Ви помогне за реализирате концепциите си.

По време на курса се изучават основните подходи при оптимално функционално зониране на пространството. Обръща се внимание на ролята и значението на цветовете и осветлението, както и на използваните материали. Практическата страна на курса разглежда логиката при създаването на дизайна на едно пространство. Подробно се коментират всички действия за реализиране на жилищен и обществен интериорен проект.
Интериорен дизайн
  • Сертификат
  • cpHomeCourseType
  • cpEducationTypeProfessional