Светът на интериорния дизайн е наистина интересен и обширен, защото вътрешният дизайн може да бъде приложен в разнообразни обекти, без значение от типа, формата или размера им. Интериорният дизайн дава пълна свобода на идеите, така че да прави хората щастливи и спокойни в техните домове или работна места.
Ето защо хората, практикуващи тази професия, имат голяма отговорност към своите клиенти. Затова е много важно да се използват правилните творческите и професионални техники спрямо вкуса и стила на клиента.
Ако Вие сте творческа личност, искате да реализирате Вашите идеи и да дадете възможност на другите да се възползват от това, то този курс ще Ви помогне за реализирате концепциите си.

По време на курса се изучават основните подходи при оптимално функционално зониране на пространството. Обръща се внимание на ролята и значението на цветовете и осветлението, както и на използваните материали. Практическата страна на курса разглежда логиката при създаването на дизайна на едно пространство. Подробно се коментират всички действия за реализиране на жилищен и обществен интериорен проект.
cpWouldYou
 • да се запознаете със спецификите на интериорния дизайн
 • да получите полезни практически знания и съвети
 • да научите как се изготвя интериорен проект
 • успешна реализация в сферата на интериорния дизайн
Интериорен дизайн
cpEducationTypeProfessional
Център за международно дистанционно обучение
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix сертификат

€239

cpProgram Интериорен дизайн
Онлайн курс по интериорен дизайн
cpCourseContent
 • Основи на дизайна
 • Планиране на пространствата
 • Осветление и цветове в интериорния дизайн
 • Материали и обзавеждане
 • Устойчивост в интериорния дизайн
 • Основни стъпки при реализиране на интериорен проект
 • Интериорно проектиране на жилище
 • Интериорен проект на обществено пространство
Сертифициран курс по интериорен дизайн
cpSkillsAndSkills
 • Ще познавате продуктите и материалите
 • Ще знаете как да съчетавате материалите и цветовете
 • Ще може да проектирате жилищен и обществен интериор
Онлайн обучение по интериорен дизайн
cpFutureOpportunities
 • Интериорен дизайнер (вкл. на свободна практика)
 • Служител в строителни фирми
 • Служител в магазини за обзавеждане

cpPracticalInfo

cpStudyProgress
Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате Вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "Интериорен дизайн"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във Вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

cpFinancialInfo

Интериорен дизайн
cpEducationTypeProfessional
Център за международно дистанционно обучение
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix сертификат

€239

cpGoodToKnowAboutCourse Интериорен дизайн

cpWhyChooseCompany Център за международно дистанционно обучение
Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част холанския Център за обучение Ondernemersschool BV - един от водещите в Европа. Благодарение на дългогодишния ни опит нашето училище успя да изгради широка и разнообразна гама от дистанционни курсове, напълно подходящи за пазара на труда. Избирайки Център за международно дистнционно обучение, Вие избирате гъвкав начин за обучение, по време на които ще бъдете лично светвани и мотивирани от опитни преподаватели.
Училището е признато на международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.
appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Румяна Щерева
Румяна Щерева

Всичко се случва много бързо и организирано! Вече получих своя сертификат. Благодаря за отделеното внимание и професионализъм!

Андрей Василев
Андрей Василев

Изключително полезен курс, с включени богат набор от материали и техники за самообучение, поднесени на достъпен език. Най-хубавото е, че може да учиш когато и където ти е удобно! Бих участвала с удоволствие в следващи подобни курсове предлагани от фирмата.

Маргарита Симеонова
Маргарита Симеонова

Аз самата съм архитект, но нямах никакви познания за интериорния дизайн, затова реших да се включа в този онлайн курс. Получих незабавен достъп до онлайн платформата. Уроците са им добре структурирани и лесни за възприемане. Оказват много бързо съдействие при въпроси.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-