//

Научно доказано е, че хората, които се хранят здравословно, се чувстват по-щастливи и енергични. Ако имате желание да научите повече за здравословното хранене, за изчистването на организма, за различните режими на хранене и за поддържането на здраво тяло, този курс е идеалното средство за тази цел! 
В учебника особено много се набляга на възстановяването на работата на стомашно-чревния тракт, тъй като основните замърсявания идват от червата. Подробно ще се разглеждат и други отделителни системи - бъбреци, кожа и дихателна система, както и методи за тяхната активация. Когато човек тръгне по пътя на здравословното хранене, замърсяванията в тялото започват да се изхвърлят не само чрез червата и бъбреците, а също и чрез кожата и дихателната система. Щом това се случва, е важно да разбираме процесите и да разпознаваме, че става въпрос за очистителен процес, за да може да предприемем правилните действия, с които да помогнем на тялото, вместо да му пречим. В учебника има и конкретен план и насоки как да се премине към здравословно хранене, независимо от начина на хранене на човек, дали той се храни традиционно или е вегетарианец или веган. Ще обърна особено внимание на веганството. Ще видите защо специално за веганството и суровоядството има особености, които е много важно да се знаят, в противен случай човек може да влезе в липси на вещества. 
След приключването на този курс Вие ще притежавате всички необходими знания за нова професионална реализация или просто да се насочите към един по-добър начин на живот.
Здравословно хранене
  • Сертификат
  • cpHomeCourseType
  • cpEducationTypeProfessional