Графичният дизайн е интерактивно себеизразяване, креативност, изкуство от нов тип, технологичен танц на цветове и форми. Ако желаете обаче да се реализирате в сферата на графичния дизайн, креативността Ви няма да бъде достатъчна, но ще бъде необходима, когато започнете работа. Добрият графичен дизайнер владее до съвършенство програмите за графична обработка.

Ако сте чували израза "Holy Trinity" на графичния дизайн, вече най-вероятно се досещате за какво става въпрос. Точно така - Adobe Photoshop, Adobe InDesign и Adobe Illustrator! Умението да работите с тези три програмни продукта само по себе си ще Ви изведе една стъпка напред пред останалите и ще Ви подготви изцяло за работата като графичен дизайнер.

 
 

Курсът, който предлагаме, е на английски език и е много добре разработен и съчетава теорията на графичния дизайн с неговата практическа насоченост. Последователно ще изучавате теория и практика, докато не се научите как да създавате самостоятелни проекти.

cpWouldYou
 • Да работите професионално с Adobe Photoshop, Adobe Illustrator и Adobe InDesign
 • Да създавате оригинални проекти
 • Нов творчески обрат на Вашата кариера
 • Реализация като графичен дизайнер
Графичен дизайн
cpEducationTypeProfessional
Център за международно дистанционно обучение
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix сертификат

€549

cpProgram Графичен дизайн
Онлайн курс по графичен дизайн
cpCourseContent
 • Фундамент на графичния дизайн
 • Елементи и принципи на дизайна
 • Работа с Photoshop
 • Въведение в типографията и работа с Adobe Illustrator
 • Основни принципи за печат и предпечатна подготовка
 • Работа с Adobe InDesign
 • Създаване на креативен и атрактивен дизайн
Сертифициран курс по графичен дизайн
cpSkillsAndSkills
 • Познаване на основните принципи за създаване на графично оформление
 • Умения за професионална работата с програмите Аdobe InDesign, Illustrator и Photoshop
 • Способност да създавате и обработвате изображения
 • Ще се научите да проектирате впечатляващи търговски брошури, плакати и колажи
 • Ще проектирате модерни логa с векторни изображения в Аdobe Illustrator
 • Избирате подходящ софтуерен продукт за дизайнерски проект
Онлайн обучение по графичен дизайн
cpFutureOpportunities
 • Работа като графичен дизайнер за различни рекламни агенции и студиа
 • Възможност за freelance и реализиране на собствени проекти
 • Реализация в маркетингови отдели на български и чуждестранни компании
 • Възможност за развитие в сферата на анимацията

cpPracticalInfo

cpStudyProgress
Всичко необходимо за този курс е включено в цената - онлайн материали, документация и сертификация. Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас. Можете да стартирате вашето обучение непосредствено след като сте се регистрирали успешно за курса по "Графичен дизайн"! Онлайн копие на съдържанието на курса можете да откриете във вашия онлайн профил, а учебникът ще ви бъде изпратен на посочен от вас адрес, така че да го получите в рамките на няколко дни. Благодарение на гъвкавостта на изработената от нас система за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време!

cpFinancialInfo

Графичен дизайн
cpEducationTypeProfessional
Център за международно дистанционно обучение
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix сертификат

€549

cpGoodToKnowAboutCourse Графичен дизайн

cpWhyChooseCompany Център за международно дистанционно обучение
Центърът за Междунароно Дистанционно Обучение е част холанския Център за обучение Ondernemersschool BV - един от водещите в Европа. Благодарение на дългогодишния ни опит нашето училище успя да изгради широка и разнообразна гама от дистанционни курсове, напълно подходящи за пазара на труда. Избирайки Център за международно дистнционно обучение, Вие избирате гъвкав начин за обучение, по време на които ще бъдете лично светвани и мотивирани от опитни преподаватели.
Училището е признато на международно ниво от различни професионални асоциации като Федерацията по Уелнес, Центъра за професионална квалификация и е регистрирано в Central Register for Short Professional Education (CRKBO). Освен това Центърът за Междунароно Дистанционно обучение отговаря на стриктните изисквания за качество на ISO 9001:2015.
appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Милен Милков
Милен Милков

Исках да открия професия, която мога да практикувам като freelancer. Oказа се, че графичният дизайн е точно за мен. Преди да започна курса нямах никакви познания в областта на дизайна. Благодарение на обучението натрупах достатъчно умения и вече създадох първите си самостоятелни проекти. Доволен съм от процеса на работа с учебния център, както и от отношението към мен.

Симеон Илиев
Симеон Илиев

Адмирации за перфектно подготвения материал. Обучението е плавно и смислено, без излишна  информация,а от страна на екипа останах изненадана- големи професионалисти, които са на разположение по всяко време. Запишете се и ще останете доволни от вложените средства и време! 

Даниела Георгиева
Даниела Георгиева

Прекрасно индивидуално отношение към всеки потребител! Доволна съм, защото научих доста неща благодарение на екипа от професионалисти, лесно достъпната платформа, добре подредените модули. Заслужаваше си! Благодаря!

interestsCarouselHeader