УНИКАЛНА ИСТОРИЯ В ОБРAЗOВАНИЕТО ЗА ВЪЗРАСТНИ

Центърът за Международно Дистанционно Обучение, част от ‘Ondernemersschool’, е един от водещите образователни центрове в Европа. Ние предлагаме качествено дистанционно обучение на интернационално ниво, като имаме редица сайтове за различните страни и езици. Нашите курсове ще Ви помогнат бързо и лесно да постигнете целите си, ще Ви подготвят за желаната от Вас бъдеща работа и ще обогатят Вашите знания и умения. Всеки един от нашите дистанционни курсове е разработен от професионални преподаватели с дългогодишен опит в своята сфера на работа.

АКРЕДИТИРАН И СЕРТИФИЦИРАН ПО “ISO” СТАНДАРТА ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ

Центърът за Международно Дистанционно Обучение притежава ISO 9001-2000 сертификация. Това означава, че качеството на всички наши курсове и обучения е гарантирано. Нашите курсове, преподаватели и учебни материали, покриват всички необходими изисквания. ISO 9001-2000 сертификацията гарантира качество и сигурност.

ПОВЕЧЕ ОТ 75 СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КУРСА

Ние предлагаме специализирани дистанционни обучения от всякакво естество и тематика! С повече от 5.600 студента на година, ние сме винаги мотивирани да предоставим възможно най-доброто и качествено обучение на нашите курсисти! Независимо дали искате да обогатите Вашите знания или пък имате желание да стартирате нова кариера, ние ще Ви научим на всички необходими умения, които са Ви нужни за да започнете желаната от Вас работа. Основното предимство на нашите курсове е гъвкавостта – Вие сами решавате кога, как и по колко време да отделяте за целите на избрания от Вас курс. И не на последно място – всеки може да се запише на курс при нас! Независимо дали сте абсолютно начинаещ или пък искате да надградите знанията си в дадена област – нашите обучения са подходящи за всяка една от тези цели!

ОФИСИ

Нашите офиси и кампуси се намиратв Белгия (Антверп, Гент, Хаселт и Брюксел), в Холандия (Амстердам и Бреда) и в България с офис във Варна. Навсякъде нашите колеги са готови да Ви помогнат или да Ви дадат съвет относно обученията. Планираме откриването на нови офиси в близко бъдеще и в други страни.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0