Сертификация

Център за професионално обучение с дългогодишен опит

Центърът за Международно Дистанционно Обучение (Onlinekursove.bg) е част от ‘Ondernemersschool’, а това е най-важният и голям обучителен център в Белгия и Холандия, специализиран в домашните курсове, груповите курсове и дистанционните обучения.

Ние предлагаме специализирани дистанционни обучения от всякакво естество и тематика! Нашите специализирани домашни курсове са разработени от опитни специалисти и преподаватели с дългогодишен опит. Те с удоволствие ще споделят с Вас полезни трикове и техники, свързани със занаята!

Центърът за Международно Дистанционно Обучение е акредитиран център за обучение. Освен това, нашият център е сертифициран по стандарта ISO 9001-2000. Това означава, че ние имаме възможността да предоставим на нашите курсисти всички необходими ресурси и материали за да им гарантираме качествен процес на обучение. Нашите курсове, учебният материал и професионалните насоки от нашите преподаватели отговарят на най-строгите изисквания. ISO 9001-2000 сертификацията е отлична гаранция за качеството на предлаганите от нас услуги.

cropped-IAPE.info_

Образователна институция призната на национално и интернационално ниво

Всички курсове и сертификати, които са част от обучителния процес на Центъра за Международно Дистанционно Обучение са признати от Центъра за Професионална Квалификация (ЦПК).

Освен това, нашите сертификати са признати на международно ниво от Международната Асоциация за Професионално Образование (IAPE). Това е организация, която регистрира и акредитира всички обучителни програми в целия свят.

Международната Асоциация за Професионално Образование следи и оценява качеството на обучението в различните институции и центрове за провеждане на акредитирани обучения – университети, гимназии, училища, професионални центрове и др. Всички членове на асоциацията IAPE, както и тези, признати от нея, отговарят на най-строгите критерии и изисквания, за да бъдат студентите и преподавателите сигурни в качеството на обучението.

Сертификация по ISO 9001-2008 стандарта

Центърът за Международно Дистанционно Обучение притежава ISO 9001-2008 сертификация. Това означава, че качеството на всички наши курсове и обучения е гарантирано. Нашите курсове, преподаватели и учебни материали, покриват всички необходими изисквания. ISO 9001-2008 сертификацията гарантира качество и сигурност.

ISO_logo

Най-добрата IT инфраструктура и поддръжка

Центърът за Международно Дистанционно Обучение, част от ‘Ondernemersschool’ , предлага на своите студенти най-високотехнологичните сървъри и най-добрата IT инфраструктура. Благодарение на бързата онлайн връзка, студентите могат да се логнат в нашата онлайн платформа и да отправят своите въпроси към преподавателите или да оставят своето мнение. С помощта на нашата отлично изградена комуникационна мрежа, ние можем да гарантираме, че всеки един от нашите студенти ще получи обратна връзка от нас или своя преподавател в рамкинте на 48 часа.

Share This Article If You Liked It :)