Професионални преподаватели

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Ние сме истинско училище за предприемачи. Всеки един от нашите преподаватели е самостоятелно зает професионалист с дългогодишен опит в своята сфера. С тяхна помощ Вие ще придобиете всички необходими теоретични знания и практически умения, необходими за Вашата професионална реализация в желания от Вас бизнес сектор. Освен това, Вашият преподавател може да Ви даде полезни съвети относно това, как да стартирате собствен бизнес, как да намерите първите си клиенти или пък каква е подходящата цена за предлаганите от вас продукти/услуги. Именно това прави нашия център за обучение толкова уникален и иновативен!

АКТУАЛНИ И КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

Нашите преподаватели са винаги в крак с последните и съвременни тенденции, като постоянно актуализират съдържанието на учебните материали. Ако достъпвате Вашите материали по електронен път, ние ще Ви изпращаме актуализираните версии в PDF формат. Ако пък има промяна в изискванията за финалния изпит, ние веднага ще Ви информираме. Можете да бъдете сигурни, че винаги ще получавате най-качествените и актуални материали, които ще Ви подготвят отлично за изпита, и чрез които ще придобиете всички необходими знания и умения, за да стартирате успешно Вашата кариера!

afstandsonderwijs-thuisstudie-opleiding-cursus

ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ

Нашите преподаватели постоянно развиват както преподавателските си умения, така и познанията си в съответното професионално направление, за да поддържат високо ниво на квалификация и да бъдат едни от най-опитните специалисти в Европа. Така можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто обучение, от истински специалисти в областта.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

Нашите преподаватели и курсовете, които предлагаме, постоянно подлежат на контрол и оценка на качеството от външни фирми и агенции. По този начин тяхното качество се поддържа на най-високо ниво.

НЕЗАБАВНА ОБРАТНА ВРЪЗКА

Вашето мнение е от изключително важно значение за нас. След като получите Вашите учебни материали, ще намерите допълнителна форма, която (анонимно) можете да попълните и да изпратите Вашата оценка. Тази форма може да бъде попълнена и онлайн. Координаторът на курса ще обсъди всички събрани отзиви директно с конкретните преподаватели, с цел максималното подобряване на неговите услуги.

Share This Article If You Liked It :)