Свържи се с нас!
  • Вашите данни
  • Задайте въпроса си
  • Получете отговор

Вашите данни

Моля, попълнете вашите данни или влезте с вече съществуващ профил.


Неправилен имейл.

Да не би да имахте предвид: ? ×


  • Nederlands
  • |
  • Français
  • |
  • English

Често Задавани Въпроси


Некатегоризирани
Центърът за Международно Дистанционно Обучение разполага с една от най-богатите колекции от курсове, когато става въпрос за домашни обучения. Освен това нашите преподаватели са професионалисти с дългогодишен опит в своята област. Това гарантира не само уникалността на нашите курсове, но и тяхното качество. В Центъра за Международно Обучение се стремим винаги да предлагаме най-актуалните и търсени обучения. Независимо дали се интересувате от мода, бизнес, фотография, или нещо друго - ние сме убедени, че имаме подходящия за Вас курс!
Центърът за Международно Дистанционно Обучение е акредитиран център за обучение. Освен това нашият център е сертифициран по стандарта ISO 9001-2000. Това означава, че ние имаме възможността да предоставим на нашите курсисти всички необходими ресурси и материали, за да им гарантираме качествен процес на обучение. Нашите курсове, учебният материал и професионалните насоки от нашите преподаватели отговарят на най-строгите изисквания. ISO 9001-2000 сертификацията е отлична гаранция за качеството на предлаганите от нас услуги.
Стойността на придобития от Вас документ може да варира според обучението, през което сте преминали. В България правителството регулира практикуването на специфични професии. Например няма как да станете адвокат, нотариус, психолог или агент по недвижимо имущество просто така. Все пак съществуват определени правила и изисквания, свързани с практикуването на тези професии. За направления като правото, психологията или медицината, имате нужда от диплома за висше образование. Но ако изберете курс, свързан с регулирана професия на свободния пазар, като например HR мениджър, фотограф, организатор на събития и др., можете да положите изпит при нас. След като успешно преминете през него, ще получите Вашия сертификат, който ще Ви осигури огромно предимство пред останалите кандидати за желаната от Вас работа.
Записването става изключително лесно и включва следните стъпки: Първо трябва да попълните нашата онлайн форма за кандидатстване. След това ще получите автоматичен e-mail от нас. В него ще намерите необходимата информация, която Ви е нужна, за да потвърдите Вашето заплащане за избрания курс. След като обработим Вашето плащане (обикновено в рамките на 3 работни дни), ще Ви бъде изпратено потвърдително писмо.
Винаги можете да се свържете с нас при необходимост от допълнителни разяснения. Освен това можете да прегледате списъка с нашите курсове и ако проявявате интерес към някое от нашите обучения, можете да свалите безплатен пробен урок. Така ще можете да се запознаете със съдържанието на курса и ще сте сигурни във Вашето решение.
Центърът за Международно Дистанционно Обучение ще Ви изпрати всички необходими материали на посочения от Вас адрес. В получения пакет ще намерите всичко необходимо за успешното преминаване през дадения курс. С други думи, допълнителна инвестиция не е необходима. Въпреки това е желателно да имате интернет връзка.
Ако имате проблеми, забележки или нужда от помощ, винаги можете да се свържете с нас. Нашите колеги ще направят всичко възможно да Ви бъдат максимално полезни. Ако желаете, можете да отправите Вашите коментари и запитвания през контактната форма в нашия сайт. Ние ценим Вашето мнение и то ни помага да контролираме качеството на нашите курсове и услуги.
Ако искате да се запознаете с общите ни условия, кликнете тук
В Центъра за Международно Дистанционно Обучение винаги се стремим да предоставяме обучения от най-високо качество. Всеки един от нашите служители приема работата си сериозно и отговорно. Въпреки всичко, ние работим с хора, а на всеки може да се случи да има лош ден. Ние искаме да Ви насърчим винаги да сигнализирате в случай на нередност, за да можем да предприемем незабавни мерки. Ако желаете, това може да се случи и анонимно. След приключването на даден курс Вие имате възможност да дадете своята оценка както за курса, така и за преподавателя. Ние ще вземем Вашите отзиви предвид, преди да назначим нов курс за дадения преподавател. Ако пък искате да подадете оплакване относно даден служител, можете да попълните формата за оставяне на "отзиви". Ние правим всичко по силите си, за да Ви предоставим качествено обслужване и обучение, и ежедневно се стремим към подобряване на качеството на нашите услуги. Именно затова Вашето мнение е от изключително значение за нас!
Преподавателите в Центъра за Международно Дистанционно Обучение са висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в своята сфера на работа. За да започнете работа при нас, трябва да притежавате необходимите умения, както и натрупан опит като преподавател. За да сме сигурни в качеството на нашите курсове, ние предпочитаме хората, които започват работа при нас, да притежават поне 3 години професионален опит. Ако искате да се присъедините към нашия екип, първо е необходимо да изпратите мотивационно писмо и CV на следния e-mail: info@onlinekursove.bg.
Share This Article If You Liked It :)